WebsiteGuru kollégánk

Gyárfás Tamás (Gyárfi)

Kilencedik vízilabdás szezonomat kezdtem meg 2020-ban a magyar OB1-ben, sportkarrierem mellett pedig rendkívül fontosnak tartom, hogy folyamatosan képezzem magam. Így szereztem meg 2019-ben gazdaságinformatikus diplomámat.

Diplomám megszerzése óta nem álltam meg a tanulással, hiszen az informatika folyamatosan fejlődik, így több IT-vel kapcsolatos kurzuson vettem részt, többek között: IT biztonság, adatbázis tervezés, webfejlesztő képzések voltak a leghasznosabbak.

Több sikeres website fejlesztésében vettem részt, melyek visszajelzései arra ösztönöztek minket, hogy 2020-ban megalapítsuk a WebsiteGuru brandet. Szakértelmünk és kitartó hozzáállásunk miatt számos ügyfél bizalmát nyertük el viszonylag rövid időn belül, ezért sikeres projektekkel büszkélkedhet a folyamatosan bővülő WebsiteGuru csapata.

Feladataim közé tartozik az ügyfelekkel való kommunikáció, brainstormingok vezénylése, továbbá weboldalak építése és a teljes projekt felügyelete és menedzselése.

websiteguru
HTML & CSS
JavaScript
Projekt menedzsment
Adatbáziskezelés
Image
CS&S Socail Marketing
0
Sikeres projekt
0
Elhivatottság
0
Szorgalom
CS & S - Websiteguru

WebsiteGuru

A WebsiteGuru szolgáltatásainak fókuszában a keresőoptimalizált, marketing vezérelt weboldal készítés és Google Ads kampánytervezés és kezelés áll. Partnereink részére növekedést, valódi vásárlásokat, konverziókat kínálunk és garantálunk.

Hiszünk a professzionális csapatok együttműködésben, ezért a CSS Social Marketing közösségével szoros együttműködésben dolgozunk, hogy teljes körű innovatív digitális marketing szolgáltatásokat nyújtsunk.