Munkáink,

Vállalatok akiknek segítettünk

2020. január 07.
UVSE
Branding, Média megjelenés, Stream

UVSE

Közösségi média

Marketing és dizájn

Megjelenés

Instagram, Facebook, Youtube

Sikerek

Nagyobb elérés, sikeresebb kampányok.

Neked is erre van szükséged?

Kérj tőlünk személyre szabott ajánlatot! 
Kattints

UVSE

Cégünk alapító tagjai ebben az egyesületben kezdtek el vízilabdázni, ahol rengeteg szép élményt szereztek. Az évek múlásával az UVSE vezetőséggel való kapcsolat sokkal jobban elmélyült, ami azt eredményezte, hogy a klub online kommunikációját mi kezeljük. Évek óta virágzó és magas színvonalú a közös munka.

Teljes online megjelenés

A hét minden napján nyomon követjük az egyesület történéseit, amelyet meg is osztunk az UVSE online felületein.

Instagram post

Az online térben végzett tevékenységünk az UVSE egyesületénél a Facebookra és az Instagram plafotromkra lett felépítve. Magas konverzió számok az első hónap után már érzékelhetőek voltak, így a klub vezetősége is elégedetten fogadta az újításokat. Nagy eredményt értünk el az egyedi megjelenésű instagram történetek és posztok segítségével.

Stream

A vízilabda világában az UVSE-nek sikerült az elsők között élőben közvetíteni bajnoki mérkőzéseit. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően már nemzetközi mérkőzéseket is közvetítettünk az Euroliga csoportköreiből, a Hajós Alfréd Sportuszodából.

Image

Mérkőzés napok

Az UVSE felnőtt csapatainak eseményeit folyamatosan publikáljuk az online felületeken, hogy minden szurkoló időben értesüljön az eredményekről.
UVSE Mérkőzés napok
Image

Egyedi dizájn kialakítások

Folyamatosan követjük az aktuális trendeket, melyeket évről évre építünk be és alakítjuk át az UVSE online kommunikációját. Ezáltal minden általunk tervezett megjelenés egyedi és trendhű.

Videó tartalmak gyártása

Fontosnak tartjuk, hogy a képes és grafikai megjelenések mellett a videós tartalmak is jelenjenek meg az online kommunikációban. Emiatt a kívülállók sokkal közelebb érezhetik magukat a csapat tagjaihoz.

Akikkel már volt szerencsék dolgozni

Többek között szeretett edzőnk is írt rólunk, amely olyan szívhezszóló és egybefüggő lett, hogy nem volt szívünk nem megosztani veletek.

Örömmel írom le ezeket a sorokat, mert két volt kedves tanítványunkról, jelenlegi munkatársainkról írhatok, ill. az általuk alapított CSS Mediat és egyesületünk, az UVSE Vízilabda Sportegyesület közös munkájáról, együttműködéséről, eddigi és remélhetően jövőbeni sikereiről szólhatok.
Csongár István és Schatz Róbert hosszú évekig vízilabdáztak korosztályos csapatainkban, értek el szép és számunkra (remélem számukra is !) emlékezetes sikereket. Most, amikor együtt kezdték vállalkozásukat, tudásukkal, tapasztalatukkal és óriási lelkesedésükkel már munkájuk kezdetén mindenki felfigyelt teljesítményükre. Mi, akik számára mindennapjaink része a sport, a vízilabda, tudjuk, hogy nem elég jól és felkészülten, szakmai és pedagógiai értelemben is a legjobbra törekedve dolgozni, a célokat megvalósítani, eredményeket elérni, ha erről csak szűk kőr szerez ismeretet, ezzel a képzés, nevelés folyamatát nem lehet szélesíteni, fejleszteni, a legjobb eredményekkel sem lehet előre lépni. Az értékekről, egy-egy egyén, szervezet – sportszervezet – tevékenységéről csak akkor szerezhet tudomást a közvélemény, ha erről hiteles, pontos tájékoztatást is kap. Mindezek akkor válnak minél több ember számára elérhető információvá, a tájékoztatás dzsungelében irányadóvá, ha hiteles, szakmai tudással felvértezett emberektől érkezik. Minden elfogultság nélkül mondhatom, hogy Csongár István és Schatz Róbert ilyen emberek, így cégük sikeres lesz, mert eddigi tevékenységük is sikeres. 
Egyesületünk számára rendkívül szerteágazó munkát – hazai és nemzetközi vízilabda mérkőzések teljes média munkáinak szervezése, lebonyolítása; kapcsolattartás a szövetség  illetések bizottságával, számukra információs anyagok készítése; hosszabb távú és egy-egy mérkőzésre szóló  szponzorációs szerződések teljesítésének biztosítása, feltételeinek megteremtése; mérkőzések beharangozó filmanyagának készítése, bemutatása; játékosokról csapatokról szóló bemutatkozó anyagok készítése; honlapra és facebookra felkerülő anyagok készítése, mérkőzések szakmai kommentálással való közvetítése - végeznek, melynek megoldása csak a fent leírt tulajdonságokkal rendelkezők szakemberek számára lehetséges ilyen színvonalon.
Nagyon remélem - mondhatom azok nevében is, akik ismerik István és Róbert munkáját -, reméljük, hogy hosszú évekig legalább ilyen színvonalon, ilyen ötletdúsan, lelkesen és szeretettel segítik minden területen a hozzájuk fordulókat.     

Neked is ezekre lenne szükséged?