Ismerd meg csapatunkat

Image
Image
Image
Csongi
CsongiÜgyvezető igazgató, CSS Alapítóistvan.csongar@cssmedia.hu
Robi
Robi Operatív igazgató, CSS Alapítórobert.schatz@cssmedia.hu
Csongi
CsongiÜgyvezető igazgató, CSS Alapítóistvan.csongar@cssmedia.hu
Robi
Robi Operatív igazgató, CSS Alapítórobert.schatz@cssmedia.hu
Gyárfi
GyárfiJunior Webfejlesztőgyarfi@websiteguru.hu
Tamás
TamásSzoftverfejlesztő, grafikusgyarfas.tamas@websiteguru.hu

Hogyan dolgozunk ?

Image
01

Brand Stratégia

Cégünk elsődleges feladata egy olyan közösségi média stratégia megalkotása, ami illeszkedik a cég üzleti- és marketingstratégiához, és segíti azokat céljainak elérésében. Az elmúlt években a közösségi média szerepe meglehetősen fontossá vált és több felelősség is tartozik hozzá. Cégünk kézben tartja a márka pozicionálását és elérési adatait a különböző közösségi platformokon.
02

Trendek ismerete

A közösségi hálózatok olyan dinamikusan változó platformok, amelyeken folyamatosan születnek új, virális trendek. Ahhoz, hogy cége hasznosíthassa a tendenciákat a lehető legnagyobb megtérülési arány érdekében, illetve a terméke ne maradjon le az innovatív irányvonalak követésében, érdemes bennünket választania, mert mi naprakészen alkalmazzuk a legújabb trendeket.
03

Kreativítás

A kreativitás cégünk legfontosabb jellemzője. Egyedi ötletekkel valósítjuk meg partnereink elképzeléseit, segítjük őket céljaik elérésében, mindezeket újszerű megvilágítás alapján.
04

Hozzáállás

Szenvedélyünk a munkánk. Kollégáink fiatalos lendületét a hétköznapokon is kamatoztatjuk. Minden megrendelést alapos tervezés és brainstorming sorozata követ, amíg el nem jutunk a kívánt forma kialakításához, megrendelőink igényeinek megfelelően.
05

Megbízhatóság

Ügyfeleink visszajelzése alapján cégünk egyik legnagyobb előnye a megbízzhatóság. Rengeteg kétely és bitonytalanság merülhet fel a közösségi média tevékenység során, amit csapatunk magabiztosan kezel és menedzsel.
Image

Alapítókról

A CSS Social Marketing társalapítója és Ügyvezető Igazgatója.
Több mint 10 éve dolgozom a sport és a média világában. Ez idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztem különböző munkáim során. Volt szerencsém dolgozni a divatszakmában több neves céggel. Voltam Sportegyesületnél, mint marketinges és kis időre a nyomtatott sajtó világába is betekintést nyertem. Nem ismerek lehetetlent, így bármilyen problémáról is legyen szó, a csapatommal meg fogjuk oldani.
Image
Image
Csongár István ügyvezető
0
Év tapasztalat
0
Elégedett ügyfél
0
Marketing
0
Projekt

Rólunk mondták

Ügyfeleink véleménye fontos nekünk, megosztunk párat.

Professzionális online megoldások

“Csongár Istvánnal és így a CSS Social Marketinggel a Vasas vízilabdamérkőzéseinek élő közvetítéseikor kerültem kapcsolatba. A világjárvány alatt különösen felértékelődtek az online megoldások, így a stream-szolgáltatás is, nekünk pedig fontos volt, hogy elérhető áron megbízható partnert találjunk, kiszolgálva ezzel a szurkolóinkat. Istvánt és cégét mindezek mellett az innovatív szemléletükért és a vízilabdasportágban való jártasságukért is jó szívvel ajánlom.”

UVSE Vízialbda Sportegyesület

“Nagyon remélem - mondhatom azok nevében is, akik ismerik István és Róbert munkáját -, reméljük, hogy hosszú évekig legalább ilyen színvonalon, ilyen ötletdúsan, lelkesen és szeretettel segítik minden területen a hozzájuk fordulókat.”

Maximálisan segítőkész és hozzáértő csapat!

“Maximálisan segítőkész és hozzáértő csapat! Köszönöm a gyors és szakszerű munkátokat, valamint a grafikai munkák során tanusított rugalmasságot! Természetesen szívből ajánlom mindenkinek!”
CS&S Media

Kérdezz bátran!

Lépj velünk kapcsolatba!

Image