Branding

Elsődleges feladatunk egy olyan közösségi média stratégia megalkotása, ami illeszkedik a cég üzleti- és marketingstratégiához, és segíti azokat céljainak elérésében. Az elmúlt években a közösségi média szerepe meglehetősen fontossá vált és több felelősség is tartozik hozzá. Cégünk kézben tartja a márka pozicionálását és elérési adatait a különböző közösségi platformokon.

A brand ereje nem abban rejlik, hogy tudják, mi a neved vagy a logód. Hanem abban, hogy te jutsz eszükbe az egyes termékkategóriákról.

Branding szolgáltatás - CS&S Media

Az erős márka létrehozásának előnye

Potenciális vásárlók rád fognak gondolni

Potenciális vásárlók rád fognak gondolni

Nálad fognak vásárolni

Nálad fognak vásárolni

Téged fognak ajánlani

Téged fognak ajánlani

A brandépítés lépései

Image
01

Termék

A jó termék a siker alapja. Ha a termék kiváló az meggyorsítja a marketing és brand építés folyamatát.
02

Pozicionálás

Ebben a folyamatban választjuk ki, hogy ki is valójában a terméked célközöndége. A pozícionálás célja, hogy megtaláljuk azt a kategóriát, amiben a terméked az első helyen lesz a vásárlók gondolatában.
03

Megkülonböztetés

A céged termékét vagy szolgáltatását kell egyedivé tenni. Megkülönböztetni a piac többi résztvevőjétől a termékedet – vagyis kiemelni a tömegből. Megtalálni azokat a pozitív elemeket, amelyek nem találhatóak meg a konkurenciánál.
04

Név, logó, szlogen, küldetés

A jó termék, pozicionálás után szükséges egy jó arculat kialakítása. Ezek jó kitalálása és megalkotása a jövőben nagyban elősegíti, hogy sikeres legyél.
05

Tartalom

Az első négy lépéssel megalkottuk az alapot, de most ezt kommunikálni kell a vevőid felé. Rengeteg kommunikációs csatorna és módszer létezik. Mi ebben majd segítünk neked! :-)
Image
CS&S Media

Kérdezz bátran!

Lépj velünk kapcsolatba!

Image